Curry indian de cartofi

February 15, 2013

curry-indian-vegan-cocos-mazare-morcov-cartofi-chimion

6 cartofi mici și 4 morcovi se curăță, se taie cubulețe și se fierb cu sare. Se scurg păstrând zeama și se scurge și o conservă de mazăre cu morcov (400 ml). Într-o tigaie se pune o ceapă tăiată mărunt și 2 căței de usturoi tăiați în jumătăți/treimi la călit, cu 2 lingurițe de curry, 1 vârf de cuțit de scorțișoara, 1 lgț chimion măcinat, 1/2 lgț coriandru, sare după gust. Se pune capac, amestecând din cand în când iar focul trebuie sa fie mijlociu. Când ceapa și usturoiul s-au muiat se adaugă și legumele scurse și se prăjesc și ele câteva minute. La sfârșit se adaugă 100 ml lapte de cocos și cam jumătate de cană de apă de la fiertul cartofilor și morcovilor și se lasă să fiarbă câteva minute împreuna, la foc mic.reteta-indiana-de-post-vegan-lapte-de-cocos-mazare-morcov

mancare-indiana-cu-lapte-de-cocos-vegan-de-post

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>