Mancarica de bostanei

December 11, 2012

Mâncărica și deliciul copilăriei mele! Rețeta este autentică a mamei ;).mancarica-de-bostanei

Se pun în 50 ml ulei fierbinte, 2 cepe mari tăiate, 3 morcovi mari tăiați rondele, 1 ardei și 1 gogoșar tăiați mai mărunt și se lasă să se moaie câteva minute, se adaugă 1,7 kg bostănei tăiați cuburi mari sau felii, pătrunjelul (cam o legătură) și sare, iar când sunt gata se pune 1-2 linguri bulion (depinde cât e de acru). Dacă se dorește mai mult sos se pune aproximativ 100 ml apă, odată cu bulionul.
 
Durează cam o jumătate de oră.
 
mancarica-de-dovlecei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>