M-am gandit ca merita si hummus-ul o poza, daca tot e asa bun :P. Eu fac foarte des, pentru ca, daca iei nautul la conserva, e o mancare super rapida (10 min) si super buna. Daca iei nautul uscat, iese mai bun la gust, dar trebuie lasat de cu seara la muiat.
Se face ca fasolea batuta, fara economie la ulei si in cazul meu nici la usturoi. In poza are pe deasupra ulei de masline si susan prajit (de mine, in tigaie), ceea ce il face inca si mai bun.
Hummus | February 4, 2012 |
Ce super fain e blogul, mincatea, ce faine s pozele, atmosfera. O rugaminte: zi mi cum e cu sosul sau smantana de caju? O las o noapte, scurg apa? Da mi un sfat. Mi e dor de tine,
Alexandrina
Mersii!!
Smantana de caju o fac in toate felurile: din seminte muiate, fierte sau direct din punga. Din cele muiate peste noapte sau chiar 1-2 zile iese cel mai fain. Cea din caju uscat e tot f buna, dar trebuie un blender mai bun decat am eu ca sa iasa cremoasa, asa ca nu prea fac. Cea cu caju-ul fiert imi e cel mai la indemana, pentru ca nu trebuie sa planific din timp. Insa are un miros destul de puternic, caju-ul isi schimba mirosul la fiert si nu e asa placut. In sosuri sau supe cu un miros bine definit merge, dar de mancat pe paine nu prea.