Tartine gourmet cu paté de linte

May 11, 2014

Aperitiv gourmet, gustare la repezeala sau mancare pentru picnic – ce vreti voi.

IMG_4289-2

Reteta de paté de linte am scris-o mai de mult. Acum nu ii mai adaug condimentele pentru sarmale si doar chimion si ceapa + usturoi caramelizat. A, si piper. Dar azi vreau sa va spun varianta mea preferata de a servi paté-ul asta asa de bun:

1 felie de paine buna, putin prajita, se unge cu margarina si apoi cu paté. Pe deasupra – o feliuta de mar proaspat, un pic de slata si vreun gem fara vanilie sau chutney. E ridicol de bun, zau. Se potriveste de minune si pentru drum sau picnic, caci rezista destul de bine. In sandvichuri eu adaug ceva mai multa salata si ung ambele felii.

IMG_4313

1 comentariu

  1. Daniela Marcu

    Hehe, ti-am probat toate retetele cu linte si-mi plac peste masura de mult.. Merge de minune cu painea prajita! Mixul de arome si texturi e super. Pana acum, pateul il mancam doar cu rosii sau ceapa…

      Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>