Supa de spanac si tofu afumat

November 27, 2014

M-am intors de la Barcelona cu o idee de supa tare buna si cu topping surpriza. Mi se pare tare buna pentru vreme rece. 

supa crema spanac tofu afumat vegan

Poza asta e facuta a 2a zi si culoarea s-a schimbat un pic, arata mult mai fain seara.  

Supa crema cu spanac si tofu afumat
Serves 6
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1/2 cutie tofu afumat
  2. 500g spanac congelat
  3. 1 cartof mare
  4. 1 ceapa mijlocie
  5. 1 pumn nuci
  6. sare
  7. ulei
  8. apa
  9. + 1 mar*
Instructions
  1. Se pun nucile si ceapa taiata la prajit, in ceva ulei. Dupa ce s-a muiat ceapa se adauga cartofii taiati mic. Se amesteca din cand in cand. Dupa ce au inceput sa se prajeasca cartofii, se adauga spanacul, tofu, apa si sarea. Se lasa sa fiarba pana se moaie cartofii. Se fac piure la blender si se potriveste sarea si apa, daca e nevoie.
  2. *Pentru servit eu propun cubulete de mar sote.
La mine sub nuc http://laminesubnuc.ro/
Pentru transparenta, aceasta e supa de la care m-am inpirat. Cred ca avea mai mult cartof, iar marul era la fund. Se intampla la Teresa Carles, despre care am sa scriu mai mult intr-un articol viitor. 2014 Barcelona-supa de spanac cu tofu afumat vegan supa crema de post7869

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>