Salata de cartofi cu tofu si nuci

February 14, 2015

salata de cartofi tofu afumat vegan nuci de iarna

Pe aici iarna nu se da dusa, asa ca va propun inca o mancare iernateca. Super simpla si totusi si eu si D. suntem innebuniti dupa ea. Pentru mine e un exemplu clasic de “comfort food”. Pe langa ca e rapida, mai are si ingrediente ieftine si usor de procurat.

vegan de iarna cartofi tofu salata cu nuci

Salata de cartofi cu tofu si nuci
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g cartofi
  2. 100g tofu afumat in saramura
  3. 1 lgt. mustar
  4. 1 lg. maioneza
  5. 50g ceapa (~1/2 ceapa mijlocie)
  6. sare
  7. otet/lamaie
  8. +
  9. 30 g nuci
  10. 1 fir patrunjel
Instructions
  1. Cartofii se fierb in cubulete de ~1.5 cm. Tofu se taie felii subtiri (2mm x 2mm x 15mm). Se amesteca tofu, cartofi, ceapa tocata marunt si maioneza cu mustarul. Se potriveste la gust.
  2. Nucile se prajesc un pic, la foc mic. Se taie si e presara cu patrunjelul peste cartofi, inainte sa fie serviti (nu cu mult, ca sa ramana crocante si calde).
La mine sub nuc http://laminesubnuc.ro/
Si da, asa imi petrec eu weekendul comfort food si lecturi vegane. Apropos, revista asta britanica e grozava! Am cumparat multe reviste vegane la viata mea dar asta e in top sau poate chiar prima. Au articole multe, scurte, interesante si variate + grafica si poze faine. Trimit si in Romania.

revista vegana retete vegane de iarna cartofi tofu afumat

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>