Pina colada

June 24, 2012

Pina colada băută prin baruri are de obicei prea mult rom pentru gustul meu (adică mirosul de rom acoperă aproape complet pe cel de cocos sau ananas) și nici nu e tot timpul cremos. Drept care un cocktail rapid făcut acasă rezolvă ambele ‘probleme’ :).

pina-colada-cocktail

Eu pun cam 4/5 suc de ananas și 1/5 lapte de cocos (cremă, din conservă) și rom după gust, după zi. Dacă sucul đe ananas nu este deloc îndulcit s-ar putea să mai meargă niște zahăr. Dar ideea care mie mi se pare foarte bună și nu înțeleg de ce nu este mai des folosită, este să adaugi piure de anans (preferabil din felii , nu din ananas cubulețe). Îl face mai cremos și mai aromat.

pina-colada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>