Turta indiana care nu poate lipsi de la nici un curry. In plus fata de turtele noastre ar avea cateva condimente (totusi foarte discrete) si unsul cu ulei de masline.
Pentru aprox. 10 bucati, se amesteca 500g faina cu 1 pliculet drojdie uscata, 1 lg de zahar, 1/2 lgt coriandru uscat (sau preferabil proaspat si ceva mai mult), 1 lgt boia dulce si iute dupa gust (sau direct bucatele mici mici de ardei iuti) si sa nu uitam nici de sare :P. Se toarna 250ml apa si se amesteca totul bine pana se face un aluat uniform si usor de lucrat. Se lasa la crescut, acoperit, 40 minute. Turtele se intind subtiri de 0.5cm si se mai lasa inca 10 minute la crescut. Se iau pe rand, se ung cu ulei de masline pe o fata, se pun un tigaie cu fata unsa in jos si se unge si cealalta fata cu ulei.
Durata: aprox 30 min (pregatitul aluatului si intinsul turtelor si apoi prajitul) + 50 min la crescut.