O salată minunat de iernoasă.
Daca v-ar plăcea nu aș putea spune, dar că cele 3 se potrivesc bine împreuna vă asigur! Uf, este una dintre mâncărurile de care nu cred că m-aș sătura vreo data.
Broccoli este fiert, având grijă să nu stea prea mult ca să nu își piardă culoarea la fiert și se scurge imediat. Daca aveți mașină de fiert la aburi sigur e mai bun. Nucile sunt puțin prăjite într-o tigaie fără ulei și tofu este si el prăjit, dar cu ulei. Este tofu din ăla în apa, nu cel care încearcă să imite brânza (ca cel de la Iezer de exemplu). Trebuie scurs bine, fie presat, fie lăsat 1 ora într-o strecurătoare. Înainte să îl prăjiți presărați niște sos de soia peste bucățele. Neaparat!! Amestecați toate chestiile astea calde, cu ceva ulei de măsline, sare și oțet balsamic și gata!
Excelenta reteta….am facut-o deja de 2 ori in 2 saptamani.