Definiția mea pentru “comfort food”. Cred că pot să mai adaug nimic așa că am să vă rog doar să o încercați, cu sau fără spanac.
Se lasă la muiat câteva ore 250g linte verde și apoi se fierbe. Se curăță, taie cubulețe și se fierb aproape de tot 250-300g cartofi. Se opărește și 500g spanac proaspăt și în ceva ulei se călesc 5 căței de usturoi apoi se adaugă lintea, cartofii și spanacul, cu puțină zeama ca să poată fierbe. Se lasă să fiarba 10 minute apoi se adaugă și 100-150ml lapte de cocos.
Reteta este adaptata dintr-o carte cu mancaruri nemtesti. Laptele de cocos si spanacul sunt adaugirea mea.
Buna Ilinca, fac cinste cu o retzeta minunata daca-mi spui unde gasesc un asemenea vas ca cel din foto Imi trebuie pt o sedinta foto Thx!
Pai castronelul e de la IKEA si fundul cu manere e facut de tatal meu. El face si comenzi, daca nu iti trebuie chiar azi-maine, il pot intreba daca mai are materiale si cat ar costa.
Si eu am crezut ca e un vas cu manere si ma minunam ce fain e :))