Iepurasul a adus la mine si ceva pentru voi: un amestec grozav de condimente indiene. Daca sunteti amatori de asa ceva si va intereseaza sa le primiti, lasati un comentariu la articolul asta pe facebook, la postarea cu anuntul si oul spunandu-mi reteta preferata de pe blogul meu + link. Daca aveti si o poveste, un motiv, m-as bucura sa aflu :D.
Cum functioneaza?
UPDATE
Va rog sa comentati pe facebook, la poza cu oul din condimente. Aparent comentariile nu mai merg pe blog, nu stiu de cand si inca nici de ce. Din cauza asta am sa aman si alegerea castigatorului pentru 3 mai. Restul regulilor raman la fel. Am primit un comentariu, nu stiu cum dar pe alta pagina de la Lisa si el fa fi numarul 1, il voi copia eu pe facebook.
1. Ca sa intrati in concurs, lasati comentariu cu reteta preferata aici dedesubt pe facebook.
2. Pe 3 mai am sa trag la sorti castigatorul, folosind https://www.random.org/ si comentariile vor fi numerotate incepand de la cel mai vechi (1) pana la cel mai recent. Daca o persoana lasa mai multe comentarii, numai primul va fi luat in considerare.
Vreo conditie?
Da. Adresa de livrare sa fie in Romania si comentariul sa-l lasati pana pe 1 3 mai 23:59, ora Romaniei.
Premiul?
Cam 1/2 kg condimente indiene ca cele din poza cu ou. Pungile sunt cele care apar si ele intr-o poza si vor fi trimise impreuna castigatorului. La ou am folosit condimentele mele, evident. Condimentele sunt:
- chimion (100 g)
- fenugreek (100 g)
- curry (100 g)
- garam masala (100 g)
- amestec pentru byriani (50 g)
Daca nu sunteti convinsi ca aveti ce face cu ele, poate masa asta va va inspira si iata si cateva retete:
Goan – curry cu lapte de cocos. Asta e prima recomandare pentru ca are cei mai multi fani.
Samosa – placinte prajite, cu umplutura de legume
Pakora – legume pane in compozitie cu faina de naut
La alti blogger optiunile sunt la fel de variate:
Si Bucataria Indiana are o colectie de-a dreptul impresionanta de retete, cu destule variante vegane.