Textura e farmecul principal al prajiturelelor astea. Daca va place ciocolata cu orez expandat, sunt sanse bune sa va placa si ele. Sunt super simplu si rapid de facut, dar si mai rapid de mancat ;). Ninse cu un pic de cocos se potrivesc si pentru Craciun, poate nu chiar ca desert principal.
Prajiturele rapide si crocante, cu ciocolata (vegan)
2015-12-16 14:27:59
Yields 20
Prep Time
10 min
Ingredients
- 100 g ciocolata vegana
- 35 g ulei de cocos
- 2 lg. zahar
- 20 g lapte de soia
- 80 g fulgi de porumb
Pentru decorat
- cocos, goji, nuci, fructe confiate sau alune
Instructions
- Se pun toate ingredientele in afara de fulgi intr-o oala mijlocie, cam ø 15cm. Trebuie sa fie un pic mai mare decat ar fi nevoie numai pentru topitul ciocolatii, ca sa puteti amesteca si fulgii acolo.
- Se topesc la foc mic si amestecand continuu. Cand ciocolata s-a amestecat complet se adauga fulgii si se amesteca usor, pana sunt toti acoperiti cu ciocolata.
- Se aseaza cu o lingura pe folie de aluminiu si se presara cocos, goji, merisoare, nuci sau alune pe deasupra.
- Se lasa sa se raceasca la frigider. La temperatura camerei nu se leaga la fel de bine.
La mine sub nuc https://laminesubnuc.ro/