Despre blog

La mine sub nuc este un blog personal, pe care veti gasi mancaruri vegane, uneori gourmet. Veti gasi de la retete locale, simple si proaspete la mancaruri invaluite de aromele indraznete ale Africii, culorile si condimentele ametitoare ale Indiei. Veti gasi salate pline de culoare, tartine neobisnuite, noi ingrediente, supe variate, povesti cu ierburi aromatice, placinte si prajituri care umplu casa cu miros de bine si armonie. Veti descoperi si idei adunate de prin cafenele, bistrouri, vizite sau restaurante, de prin diferite colturi ale lumii asteia, pe unde ma nimeresc. Toate sunt vegane, deci si de post.

Intentia blogului este sa arate ca bucataria vegana poate fi mereu variata iar mancarea plina de savoare. Ca bucuria de a impartasi o mancare buna cu persoane dragi ar trebui sa ramana nestirbita fara animale ca victime colaterale. Ca bucataria vegana nu ar trebui sa se limiteze la cele cateva mancaruri care se repeta la chinuitor in posturile noastre (am crescut postind toate posturile, integral).

Pe langa delicioasa, mancarea vegana este sanatoasaechilibrata, ecologica, etica. Sper sa reiasa printre liniile blogului si bucuria luxului de a trai sincer, conform propriilor principii etice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>