Invitatie la gatit vegan, Iasi

July 28, 2016

Vreau sa incerc alt format ca sa va intalnesc si sa cunosc alti vegani. In loc de mese gata pregatite de mine, va propun sa pregatim o masa impreuna. Vom pregati un aperitiv, o supa rece, un fel principal si un desert. Toate sunt mancaruri de vara, cu un minim de folosit aragazul si cu ingrediente de sezon. Este de asemenea un experiment pentru mine. Sunt curioasa cat de util gasiti gatitul impreuna cu cineva fata de retetele scrise si fotografiate pe blog sau cele video de pe youtube. Cele 2 meniuri propuse le puteti gasiti mai jos (sunt diferite pentru cele 2 seri). Daca vreti sa participati, va rog sa va inscrieti aici si voi contacta pe 5 dintre voi pentru fiecare seara.

atelier de gatit vegan iasi romania

Invitatia se adreseaza veganilor sau persoanelor in tranzitie spre veganism care nu au investit deja foarte mult timp in a cunoaste bucataria vegana, care gatesc si sunt dispuse sa pregateasca si singuri felurile care le vor placea. Va propun 2 sedinte, fiecare desfasurandu-se pe o durata de aproximativ 4 ore: jumatate de ora receptie, introducere, 2 pentru gatit si 1:30h pentru aranjat masa si mancat.

lectie de gatiti vegan la iasi la mine sub nuc

Sendintele sunt marti 16 august si miercuri 17 august, seara, incepand de la ora 6, astfel incat sa puteti ajunge si dupa serviciu. 

Pret: 15 lei / persoana

Locuri: 5 persoane / sedinta

 Inscrierihttps://www.surveymonkey.co.uk/r/HCBNJ7T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>