Cand eram mica-mica, vara, curatam mazarea cu bunica. Pe balconul din fata. Era umbra si bine si imi placea bunica. Pe strada treceau asa putine masini incat le puteam numara in timp ce curatam mazare. Mai la obiect, tartina asta e o adevarata sarbatoare a mazarii, suficient de simpla incat mazarea sa fie starul. In combinatie cu un humus bun si cremos si o paine faina se topeste in gura.
- 4 linguri cu varf mazare fiarta
- 1 linguri ulei presat la rece
- 1/2 lingurita otet balsamic
- 1 catel de usturoi
- sare
- 2 felii de paine
- 4 linguri humus
- Se amesteca ingredientele pentru salata, se intinde humusul pe paine si se presara mazarea frumos. Tot frumos se pot presara si vreo 2 floricele, de exemplu de cimbur sau oregano.
- Ca mazarea sa ramana verde se adauga direct in apa clocotind si nu se rasfierbe.
Deliciosssss! <3 Ma innebunesc retetele tale
Mersi, Madalina <3.
Sa stii ca sunt chiar delicioase tartinele alea, poate chiar si mai si decat par in poze :). Sper sa o incerci si tu!