Mancarica de linte cu spanac si lapte de cocos

April 22, 2013

Definiția mea pentru “comfort food”. Cred că pot să mai adaug nimic așa că am să vă rog doar să o încercați, cu sau fără spanac.

mancarica-de-linte-spanac-cartofi-lapte-de-cocos-vegan Se lasă la muiat câteva ore 250g linte verde și apoi se fierbe. Se curăță, taie cubulețe și se fierb aproape de tot 250-300g cartofi.  Se opărește și 500g spanac proaspăt și în ceva ulei se călesc 5 căței de usturoi apoi se adaugă lintea, cartofii și spanacul, cu puțină zeama ca să poată fierbe. Se lasă să fiarba 10 minute apoi se adaugă și 100-150ml lapte de cocos.

mancarica-de-linte-spanac-cartofi-lapte-de-cocos-de-postReteta este adaptata dintr-o carte cu mancaruri nemtesti. Laptele de cocos si spanacul sunt adaugirea mea.

 

Comentarii

    1. admin

      Pai castronelul e de la IKEA si fundul cu manere e facut de tatal meu. El face si comenzi, daca nu iti trebuie chiar azi-maine, il pot intreba daca mai are materiale si cat ar costa.

        Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>