Tarta vegana cu arpagic, mar si salata de primavara

April 14, 2013

Un aperitiv gourmet, bun simplu și frumos.

tarta-vegana-cu-salata-de-primavara-loboda-grausor-toporasi-papadie

Aluatul este aluat de tartă, umplutura este arpagic cu măr călit, cu puțină sare peste cascaval vegetal. Peste ele salată proaspată, la mine cu lobodă, grâușor, păpădie și toporași.

tarta-cu-arpacic-mar-si-cascaval-vegetal

Mie mi se pare o idee foarte bună pentru petreceri.

tarta-cu-mar-si-arpacic-si-salata-de-vara-loboda-grausor-papadie-totorasi

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>