Cartofi prajiti cu ciuperci si sos cimiciuri

March 19, 2014

potatoes with chimichurry sauce #veganAcum cateva saptamani D. a gasit o poza pe net care ne-a facut pofta la amandoi si am zis sa incercam reteta (arata irezistibil de prajit). Am fost atat de incantati incat am zis sa impartasesc cu cineva reteta, mai ales ca e atat de simpla si cu ingrediente la indemana. 

Cimiciuri (chimichurry) este un sos argentinian, proaspat, folosit traditional la marinat. Asta ma face sa cred ca ar fi bun si pentru marinat tofu, poate pentru un gratar?

Sos cimiciuri (chimichurry) si cartofi cu ciuperci
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 9 fire patrunjel (10g)
  2. 1 catel mare de usturoi (5 g)
  3. 3 lg ulei de masline
  4. 1-2 lgt otet
  5. 1 lgt oregano uscat sau 4 fire proaspete
  6. 2 lg apa
  7. 1/4 lgt fulgi de chili
  8. sare
  9. +
  10. 150g ciuperci
  11. 500 g cartofi
  12. 1 rosie mare sau cateva chery
  13. ulei pentru prajit
Instructions
  1. Pentru sos se amesteca toate ingredientele cu blenderul.
  2. Cartofii si ciupercile se prajesc separat.
La mine sub nuc http://laminesubnuc.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>