Supa crema de sfecla

January 22, 2013

Supa asta este, fără exagerare, cea mai bună supă cremă mâncată de mine. Și eu am fost surprinsă că a fost așa bună și cred că, în cea mai mare parte, meritul a fost al legumelor foarte bune.

supa-crema-de-sfecla-de-post

Se călesc 2 cepe mijlocii, tăiate mărunt, 15 cm praz, tăiat și el felii subțiri, cu ulei și sare. După câteva minute se adaugă 1 morcov, 1 cartof mare și bun și se călesc toate în continuare. Se adaugă și apa, iar când legumele sunt aproape fierte se adaugă și 4 sfecle mititele, gata coapte și tăiate. Sfecla nu trebuie fiarta mai mult de 5 minute pentru că își pierde imediat culoarea. Se amestecă totul la blender.

supa-crema-vegana-sfecla-si-busuiocsupa-crema-de-sfecla-vegan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>