Cartofi copti

January 21, 2013

Rețeta asta o perfecționez de când eram mică și I. mi-a dat prima dată să gust cartofi copți cu tot cu coajă.

cartofi-copti-umpluti-reteta-de-post

Coaja este crocantă și pentru asta este nevoie de 2 pași. Se spală cartofii și se coc normal, iar când sunt gata se taie în jumătate, se scoate miezul, lăsând 2-3mm pe coajă, se unge coaja cu ulei pe ambele părți și se mai lasă câteva minute la cuptor, până a devenit cât de crocantă o doriți. Cartofii îi fac piure cu ulei de masline și sare, iar pe deasupra adaug roșii si semințe de floarea soarelui prăjite cu sare.

cartofi-la-cuptor-in-coaja-crocanta-de-post

cartofi-copti-in-coaja-crocanta-vegan-de-post

1 comentariu

  1. Pingback: Cartofi copți…bărcuțe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>